Basisopleiding Payrollspecialist

  • Algemeen
  • Inhoud
  • Kosten
  • Inschrijven

Opleiding Payrollspecialist
Wil jij je als back-office medewerker of payrollspecialist ontwikkelen tot een echte professional? Wil je een grondige voorbereiding op de dagelijkse praktijk? Of wil je jouw kennis aanvullen? Kies dan voor de Basisopleiding Payrollspecialist. Een dagopleiding die je voorbereidt op het schriftelijk examen van de Stichting Examens Uitzendbranche.

Het resultaat
Natuurlijk leer je het vak van payrollspecialist niet uit een boek, maar vooral in de praktijk. Desondanks is inzicht in wetgeving en administratieve procedures een must. Met de Basisopleiding Payrollspecialist van ARTRA kom je beslagen ten ijs. Waardoor je als (nieuwe) payrollspecialist zo snel mogelijk je weg vindt in het vak.

De Basisopleiding Payrollspecialist richt zich op de praktijk van medewerkers in de flexbranche die zich bezighouden met payroll dienstverlening en / of backoffice activiteiten. De theorie wordt direct gekoppeld aan je eigen praktijk. Na afloop beschik je over een aanzienlijke hoeveelheid parate kennis en weet je de weg naar relevante informatie.

Wat is het verschil met de Basisopleiding Intercedent? 
Deze Basisopleiding Payrollspecialist richt zich meer op de payroll- en of backoffice activiteiten. Naast de basiskennis over de flexbranche en kennis over de NBBU of ABU cao is er meer verdieping op het gebied van inschaling, (inleners)beloning, loonverwerking en opbouw van de kostprijs. Er wordt minder aandacht besteedt aan de wet- en regelgeving omtrent sollicitatie, inschrijving en behandeling van vacatures.