Basisopleiding Payrollspecialist

  • Algemeen
  • Inhoud
  • Kosten
  • Inschrijven

Goed voorbereid jouw SEU examen halen? Jouw kennis aanvullen met de laatste actualiteiten van het Payroll vak? Volg de Basisopleiding Payrollspecialist en vind jouw weg in de wereld van Payroll!

De opleiding bestaat uit twee delen. Een deel branchekennis en een deel over sociale wetgeving en kennis van loonheffingen. We werken in deze opleiding met praktijkvoorbeelden van de payroll- en of backoffice medewerker zodat de herkenbaarheid groot is. De leerstof wordt behandeld in 8 overzichtelijke thema’s met elk een duidelijke studiewijzer.

Voor wie is de ‘Basisopleiding Payrollspecialist’ geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor medewerkers in de flexbranche die zich bezighouden met payroll dienstverlening en/of backoffice activiteiten. Mocht je de Basisopleiding Intercedent al hebben gevolgd neem dan even contact op met ons.

Wat is het verschil met de Basisopleiding Intercedent?

De Basisopleiding Payrollspecialist richt zich meer op de payroll- en of backoffice activiteiten. Naast de basiskennis over de flexbranche en kennis over de NBBU of ABU cao is er meer verdieping op het gebied van inschaling, (inleners)beloning, loonverwerking en opbouw van de kostprijs. Er wordt minder aandacht besteed aan de wet- en regelgeving omtrent sollicitatie, inschrijving en behandeling van vacatures.