Masterclass Privacy - NIEUW

  • Algemeen
  • Inhoud
  • Kosten
  • Inschrijven

Welke persoonsgegevens verwerkt jouw organisatie? Weet je zeker dat dit mag? Welke afspraken moet je maken met partijen waarmee je samenwerkt in het kader van de AVG? Wie zijn de verwerkers en/of verwerkingsverantwoordelijken? In deze speciale masterclass Privacy wordt aandacht besteed aan wat de AVG voor je organisatie betekent en hoe je ervoor kunt zorgen dat je aan de nieuwe wet- en regelgeving voldoet maar vooral ook blijft voldoen!

Waarom AVG zo belangrijk is 

AVG is geen eenmalig actie maar vereist een privacy operational life cycle. Ben jij compliant met de AVG en hoe blijf je dit? Of loopt jouw organisatie het risico van een boete tot € 20 miljoen? Vanaf 25 mei 2018 moet ook jouw organisatie voldoen aan de nieuwe strenge privacywetgeving. Uit onderzoek blijkt dat organisaties op dit moment niet, of niet geheel compliant zijn met AVG. Dit brengt grote risico’s met zich mee zowel voor de hiervoor genoemde boetes maar kan bijvoorbeeld ook tot imago schade lijden of tot gevolg hebben dat je bepaalde business niet meer krijgt.

Op dit moment is de Autoriteit Persoonsgegevens in een steekproef 30 organisaties in 10 branches aan het controleren. Dus denk niet, ze gaan mijn deur wel voorbij! 

Voor wie is de masterclass Privacy geschikt?
Deze masterclass is geschikt voor iedereen die te maken heeft met privacy en gegevensbescherming (contactpersoon privacy of functionaris gegevensbescherming (DPO).